Pesulappu

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1229
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.11.2024 18:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Minulla on sellainen idea,
joka ehkä etenee seuraavana 
keväänä,
mutta vain tietyillä
asianmukaisilla rajoituksilla.
En tajua, mikä siinä vetää 
magneetin tavoin puolensa,
outo utopiako?
Kaikki on aika jees nyt.
Turha on turhaa,
se on pidettävä
mielessä.
Kuin äänet vinkuisivat päässäni,
että ei varmaan kannata.
Pitäisi tietää enemmän, olla kokemusta ja
sen sellaista.
Sitten toinen ääni äkisee äkkiseltään,
että mitä vähemmän tiedän sen parempi.

Pesulappu ei hierrä enää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot