Lomalla tietenkin

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1229
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.11.2024 18:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Sivuluisussa olen keksiä uuden 
tuotemerkin,
mutta niin kuin kaikissa tarinoissa,
tässäkin sankari päätyy
loppujen lopuksi Googlen
hakusivun kautta
kasvitautien torjuntapuolelle.
 

Olen ottanut selvää niin paljon, 
että olen ihan sekaisin.

 
Voi olla täyttä häkää,
ylimääräisiä paineita tai 
vähän vajaa.

Jos saan vielä lähettää terveisiä.


He tietävät siellä jossakin, jumankekka.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen meistä on joskus sekaisin, omalla tavallaan.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot