Hullun puuroa

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Hullun puuroa
ummm!
Ensin etsii,
sitten tajuaa,

ei mutinoita,

kun vain pitää ja päästää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä vaan on hellyttäviä nämä runosi! Tämäkin toi mulle mieleen edesmenneet rakkaat kesäkanaseni. Kyllähän ne tykkäsivät kovasti kun joskus niitten kanssa maata möyrin ja matoja kääntelin esiin nokittaviksi, mutta ihan hulluna kylpivät myös puurossa ja vellissä milloin tulin keitelleeksi heitillen. mokomat suttapytyt... päästinhän minäkin ne sitten, talven alta...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot