Arvo jotakin

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1229
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.11.2024 18:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Toisinaan on hyväksyttävä se,
että ajatus tasapuolisuudesta ei riitä.
Sellaisia rajan ylityksen yrittäjiä on aina,
jotka vetoavat milloin joustavuuteen,
kiltteyteen, milloin näkymättömiin
sääntöihin, oletusarvoihin.

Tämä tapahtuu kuitenkin sillä verukkeella,
että joku häviää yhtälössä kokonaan.
Meillä on yhdenvertaista, tasapuolista, mutta.

Siksi ajatusta ei pidä viedä hätäisesti 
hetken kohteliaisuudesta ihan sama -karsinaan.
Ei kannata toimia pelkästään miellyttämisen halusta.
Pitää ajatella kauemmas, pitää olla
tänään huomenna.
Pitää tehdä oikein.

On hyväksyttävä se ja pidettävä pää
pystyssä, mutta matalalla.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin viisaita elämänohjeita, jotka on hyvä muistaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot