Lapsuusmuistoja

Runoilija Miina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti, onko haudassa pimeää?
Tuleeko arkussa kylmä?
Saako lapset ottaa sinne leluja mukaan?
Meneekö siellä hiekkaa silmiin?
Äiti?
Äiti, vastaa!

Ja äiti vieläkin muistaa kuinka lapsi kavahti
kuolemaa tietämättä edes mitä pelkäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas
Kaunis
Surullinen.

Suosikki ->

Äidillä vieläkin ikävä ja suru.Antaa lapsensa pois. Ilman kysymyksiä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miina Itku 20.5.2008 7 Runo
Miina Nimetön 7.5.2008 0 Runo
Miina Antakaa olla 6.5.2008 6 Runo
Miina Nimetön 30.3.2008 0 Runo
Miina Sateenkaari 23.1.2008 1 Runo
Miina Nimetön 22.1.2008 2 Runo
Miina Kohtaamisia 22.1.2008 4 Runo
Miina Nimetön 3.8.2007 1 Runo
Miina Nimetön 19.7.2007 0 Runo
Miina Lapsuusmuistoja 7.5.2007 2 Runo