Lokakuun vapaudesta

Runoilija pienihiiritiikeri

nainen
Julkaistu:
57
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 22.10.2024 9:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä sanon tämän taas
tuhannetta kertaa
mutta
tuskin vieläkään viimeistä


Minä kaipaan sinua


rakastan

Helvetti
 
että minä vieläkin rakastan sinua

 
Suosittelen:
 


Hyvästiksi haikea hymynkare
   tarrautuva halaus 
      ​ja mitä täydellisin suudelma

Oven painuessa kiinni
poskillani merituulen herättämä puna
huulilla yhä sänkesi kihelmöinti
Silmissä surua ja ennakoivaa ikävää




Kaksisataakahdeksankymmentä kilometriä
aikaa tukahduttaa tuhansia tunteita
   muistaa ja unohtaa
      laukun pohjalle piilotettuja pitsejä
      numeroita ja ovikoodeja
      taskunsaumaa syövyttäviä sormuksia

Aikaa miettiä

luvallisen ja luvattoman riskialtista rajapintaa
yhdenyönjuttuja ja yksiavioisuutta
erotiikkaa ja eroavaisuuksia
himoa ja halveksuvia katseita
avoimuutta ja antipatioita

   aina pelkkää vaniljaa

      vai sittenkin sahramia
         ja ripaus itsekästä inkivääriä




Raitiovaunujen vaihtuessa traktoreihin
jugendin rintamamiestaloihin
neonvaloina enää vain tähdet yötaivaalla


Kotiinpaluukuulustelussa

tarkasti valikoidut totuudetkin 

vaikuttavat valheilta

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa olla oma rehellinen itsensä, sillä pärjää yleensä pitkälle.
Aivan totta, kiitos Star.

Monimuotoinen tunteiden ja tuntemusten kerrostuma.
Vie lukijan ansiokkaasti pohtimaan rakkauden eri tasoja.
Ei päästä lukijaa ja kokijaa helpolla. Tykkäsin kovasti.

Kiitos, mukava kuulla että pidit.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot