Quite a fright, on site!
"Fight or flight", a tight sight of might,
at the writhing height of a light kite!
A Wright writes:
"as right as a wight might bite,
this lights your night of plight bright white!"
Selite:
A Elenion ammelde, millaista leikittelyä on viime aikoina tullut harrastettua :D Nai haryuvante lóme sére!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ainakin tämä kuulostaa kivalta ääneen lausuttuna ;D