Tunnen yksinäisyyden tuskaa.
Missä olet rakkaus?
Tunnen rusentuvan tyhjyyden painosta,
Yksin ei ole hyvä olla.
Katoanko?
Löydätkö minut, jos haluan löytää sinut?
Vai olenko sinut jo löytänyt?
Selite:
Hmm.. Tämmöistä yksinäisyyden pohdiskelua tämä. Tämäkin on varmaan n. kuukaus sitten kirjoitettu. (19.5.2005)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi