Kauppiaat kilvan kuuluttaa:
Kaikkea kivaa kotiin kärrätkää,
kilvan kilvan kuluttakaa!
kaksinverroin kallimpaa
kaksinverroin komeampaa.
Kaikkea kansalle kohdennetaan.
kaupat kaikkea kukkuroillaan,
kuka kaiken kuluttaa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mehän ne kulututetaan ja kauppias rikastuu
Hei! Valitse nyt jotakin kivaa syntymäpäiväksesi!
Puhutteleva runo tuhon tiellä johtavasta tien varresta.