Nimetön

Runoilija tyttö-tulevaisuudesta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika harvoin tulee täällä käytyä, mutta sillointällöin kirjoittelen :) Kiitos kaikille runojani kommentoiville!
 

Onnistuuko mikään yrittämättä?

Johtaako ajatteleminen mihinkään?

Voiko ihminen ylpistyä ilman ylpeydenaihetta?

Onko kaikki sittenkin mahdollista?

Miksi juuri minä, sinä, hän tai se?

Entä onko kaikkeen vastaus?

Selite: 
Elämän suuria ja vähän pienempiäkin kysmyksiä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot