yksin opiskelu

Runoilija 3f47338f4f3a1469c2d868855dfb7187

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2018 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Syyssateiden alla
betonielementtien kätköissä
haikea kaipuu

Viikot yksin, läppäri seurana
neljän seinän sisällä yritetään opiskella,
hiljaa hyvä tulee

Rakas toisella paikkakunnalla,
sunnuntaista torstaihin ikävöin.
Perjantaina voimme taas katsella illalla TV:tä
villasukat jalassa, kynttilän valossa

Loma saapuu
tarpeeseen tullut,
ei oo helppoo AMK:ssa
pitkät tunnit samassa luokassa.
Mielessäni kuitenkin vallitsee mielikuva
tulevasta viikonlopusta kultani kainalossa,
lopulta arki saapuu
..taas..

Kahvin voimalla aamusta iltaan,
TV:n vaihdan oppikirjaan ja
yritän joskus valmistua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot