Älä poika leiki tunteillani,
sillä leikit vaarallisella tulella.
Niin vaaralllisella, ettet sitä itse tajua.
Mutta pistän sinut tajuamaan.
Vaikka se veisi kultaista aikaani,
on minulla silti aikaa paimentaa sinua, poikani.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi