Minä,
Yksin iltatuulessa,
Yksinäni katsomassa,
Tähtiä.
Sinä,
Yksin aamuruskossa,
Yksinäsi tavoittelemassa,
Ensisäteitä.
Me,
Erillämme yksinäiset,
Yksinämme katsomme,
Toisiimme Päin.
Selite:
Tällänen..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tää ihanan koskettava:P tykkäsin paljon
tässä on sitä jotain <3
vau.. niin.. täynnä vastakohtia. kaunista. ^^
Tällainen hieno! Minua tämä liikutti! :')
Päivänsäde ja menninkäinen-tunnelmointia!
Kaunis runo, jonka tarinan tosiaan toivoisi päättyvän onnellisesti.
Runsas pilkkujen käyttö ei ole välttämätöntä, mutta eipä muuta huomautettavaa.