Kuolema on odottanut minua jo kauan.
Kulkenut vierelläni, mukaansa pyytänyt.
Ovellani kolkutellut,
kutsunut kuolemaan.
Kertonut tarinoita paremmasta,
paikasta ilman tuskaa.
Kerran se jo mukaansa otti,
mutta antoi vielä avaimet elämään...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Synkkä, samalla toiveikas.