Uni ja unohdus

Runoilija foolosophy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ihmisellä täytyy olla sisällään kaaos, jotta hän voisi synnyttää tanssivan tähden" Friedrich Nietzsche
 

Unimaailmassa unohdit
riittiesi rajat,
minäsi mainoksen.

Holtittoman hetken
tanssit tahdissa
värisevän vapaudenvalssin.

Alastomana, alla
katoavan katseen,
viettiesi vietävissä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot