Erilainen

Runoilija kiefer

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Erilainen hän oli,
	ei niin kuin muut.
Erilainen puhe,
erilainen mieli,
erilainen katse,
	hänellä oli.

Kerran pihalla
	hän tuli luokseni
	ja sanoi:
- Kuule ollaanko kavereita,
	olet erilainen,
	et niin kuin muut.

- Erilainen, huusin,
	jos joku on
	niin sinä.
Hän katsoi minuun
	ja kysyi hiljaa:
	- Emmekö kaikki ole?

Jäin siihen
	ja tunsin olevani
	erilainen.

Erilainen minä olin,
	en niin kuin muut.
Erilainen puhe,
erilainen mieli,
erilainen katse,
	minulla oli.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, pidin tästä kovasti mm. sen ERILAISUUDEN takia. Mutta eikö kaikki ole? ;> Upea idea, upea toteutus. Meni vähän turhaksi lörpöttelyksi, mutta tässä oli jotain joka nappasi aika kivasti. :---))

Tavallaan hienoa, kuinka siirrät alun luettelon
ulkopuolelta runon puhujaan. Muuten ei oikein iske tämä.

erilainen vai samanlainen.. oliko elämäsi... erilainen.. hienosti kerrottu... jopa rakastan.. tekstiäsi...

Jotenkin oivaltavaisen hieno.
Hyvää syntymäpvä!

 

Käyttäjän kaikki runot