Haastaja

Runoilija kyynikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2020 20:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Uusin runokirjani "Unenmaan merihiekat" on julkaistu. Bod.fi. ISBN: 9789528009290

Runoni eivät ole itsestäni, vaikka jokaisessa on itseäni.

Lämpimät kiitokset kaikille sivuillani kävijöille.




 
Suosittelen:
 

nuo pimeät kosteat kujat
ja minä kuljen niiden läpi

joutavat tiet
pitkästyttävät polut
hiiltyneet nuotiot
muistot vuosien takaa

miksi juuri nyt

siksi
että näen jo haastajan

hän kulkee vakaasti
tuhansien vuosien kokemuksella
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koetetaan pysyä "elämän syrjässä" kiinni, vaikka mikä olisi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot