Mies miettii vahvassa humalassa
onko rakkautta olemassa
on nainen miestä pettänyt
siis syrjään heittänyt
Miten vielä tästä nousen
viritän uuden lemmenjousen
ei nuolet ole osuneet
vain ohi pomppineet
Ei pysty enää luottamaan
edes treffipalstaankaan
taidan mennä ravintolaan
sieltä uuden naisen saa
Aamulla jostakin heräilee
vaatteet päällensä keräilee
vieressä makoilee prinsessa
joka näyttää niin pirun tutulta
Tämä tuttu nainen harrastaa
miten monta miestä luoksensa saa
ei koskaan aikonut uudestaan
tähän naiseen retkahtaa
Ei pysty enää luottamaan
edes ravintolaankaan
taidan kirjautua treffipalstaan
sieltä uuden naisen saa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi