Niin lähellä ja niin kaukana, melkein voimme koskettaa - kuitenkin erossa.
Mielissä silloin tällöin - kenties, välillä lupaus ajatuksesta, sen koskaan toteutumatta.
Otanko kiinni hetkestä vai odotanko kaikkien tekosyiden loppumista? Muutummeko ennen kuin on myöhäista? - olet minulle tärkeä!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi