Takapenkiltä

Runoilija Sitruunapuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meikit kasvoilla, merkkifarkut jalassa, hyppimässä kuralätäkössä.
 

Tänään tuntuu vaikeelta olla sun tyttös

Kieltämättä eilenkin
ja sitä ennen

Vihaan sitä
kun rakastavaiset eivät tunnista toisiaan metrossa

Ole sä se tyttö välillä
niin mä voin olla iso ja vahva

Inhoan kuunnella
itkuista ääntä bussin takapenkiltä

''Iso, vahva ja niin pirun kaunis''

Pelkään huomata
joku päivä itkenkin itse

Vakuuta minulle
vakuuta, että ajattelet minua matkalla töihin

ja sä vastaisit aina mulle kun mä soitan
jokaikinen kerta

vielä vuosienkin päästä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot