Yön lumo

Runoilija runotytsy93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Yö,
pieni pureva pakkanen,
tähdet taivaalla,
lumihiutaleiden sievä,
hento tanssi kohti maata,
siinä yksi kauneimpia näkyjä,
mitä maa kantaa päällään,
se saa haaveet lentämään,
nenän punertamaan,
ja silmät kristallin kirkkaiksi,
vain yksi yö,
ja olet yön lumossa -

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot