Kaikki sanasi ovat
tyhjiä ja merkityksettömiä.
Se minkä varaan
ennen
luotin kaiken
on kadonnut.
Sanasi ovat
tyhjiä lupauksia
ja vihdoin
minä tiedän
ei olekkaan onnellisia loppuja.
Selite:
24.4-09
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
liian tuttu tunne varmaan monelle. hyviä ajatuksia
surullinen eli hyvä
liian tuttu tunne varmaan monelle. hyviä ajatuksia
surullinen eli hyvä