Minä olen ikuisuus

Runoilija Ianna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.12.2021 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielikuvituksen tuotetta suurin osa! Olisi kiva kuulla mielipiteenne …kiitos
 

Minä olen utu autiomaassa
Joka ei koskaan lähde
Ainoa asia silmiesi alla
Joka on totta

Minä olen suru
Joka saa sinut vihaiseksi
Kun muistat
Mitä sinulla joskus oli

Minä olen vesipisara
Sinun otsallasi
Joka viipyy vain hetken
Mutta silti ei koskaan mene pois

Mutta eniten

Minä olen yö
Joka ei koputa
Minä astun eteiseesi
Ja odotan, kunnes on ikuisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva ja voimakkaasti vaikuttava. Kantaa suurta kaipuuta ja ikävää, ei päästä irti. Oikeaa rakkauttako? En tiedä. Runona upea.

loppu on upea

Vaikuttavan Hieno, ja Onnistunut.

Ooo *sanaton*

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ianna nyt on ilta 27.9.2009 0 Runo
Ianna Jumala 8.8.2008 1 Runo
Ianna Minä olen ikuisuus 19.10.2007 4 Runo
Ianna Ristiriita 29.5.2007 6 Runo
Ianna Ei ole aikaa 7.5.2007 3 Runo
Ianna Arki 7.5.2007 0 Runo
Ianna Ajatus 6.5.2007 1 Runo
Ianna Myyrä 19.4.2007 3 Runo
Ianna Muurahainen 19.4.2007 2 Runo
Ianna Avaruus 15.4.2007 2 Runo