Hukassa.

Runoilija virginie1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue, ihastu tai vihastu mutta kerro se minulle.. rakastan palautetta :)
 

Mikä se minun juttuni oikein on?
Onko se ammattikorkea,
niin kuin olin koko kevään kuvitellut?
Vai duuni ja muutto pohjoiseen,
niin kuin mutsi yritti ehdottaa?
Uusi kaupunki ja kokonaan uusi koulutusala,
mitä moni luokkakaveri kannatti,
vai nykyinen kaupunki,
ensi vuonna,
paremmalla menestyksellä?

Minä en tiennyt. Ja sillä hetkellä, kun sidoin tennareideni nauhat tiukemmin kiinni ja astuin sateeseen, en edes välittänyt.

Sillä hetkellä, jolloin ilta kääntyi yöksi, ja kuu valaisi kaupungin siluetin, olin varma, että jostain löytyisi minullekin oikea paikka. Jossain joku odottaisi minuakin.

Selite: 
Ajatuksen virtaa, jonka alku ei minua miellytä, mutta ehkä rakentavan palautteen tuomana saan senkin mieleiseeni muotoon. Omat ajatukset ovat ainakin tällä hetkellä jumissa tämän rustauksen kanssa...
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää mietiskelyä kyll se paikkakin löytyy
hienoa runoilmaisua

Kyllä se oma juttu sieltä löytyy. Usko pois. Ja joku odottaa sinua. =)

Runon kannalta olisi ehkä parempi, jos tämä olisi rivitetty. Sisältöä oli kyllä, mutta rivitys toisi tätä selkeämmäksi. =)

Varsinkin pidin tuosta viimeisestä kappaleesta ja lauseesta "jossain joku odottaisi minuakin" 8))

 

Käyttäjän kaikki runot