Ikävä
ja pelko
yksin epätietoisena
onko kaikista rakkain ystävä poissa
yksin liian painavine taakkoineen
kuten kai minäkin silloin
hulluudessa
ja sekin kun muutuin savusta tyhjään
ja siksi kenties toivon vielä
että pyysin anteeksi sitäkin
etukäteen
tai vielä joskus
Selite:
...ja mitä se kenellekin tarkoittaa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi