rakkaus näkyy kauas kuuluu,
se vie sekaisin ,ett kukuluuruu.
ei tarvi toiselle vakuuttaa,
rakkauden kosketus on hipaisu hellä
ja tiedät heti mitä toisel on sydämellä.
avoin katse elämään ,
käsi lämmin sun mun kädessäin,
päivän ihanan taas mä kassasi näin.
rakkaus näkyy ja kauas kuuluu,
sekaisin oon ett kukkuluuruu.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä kaunis runo tämä
Suloinen.. ja niiiin totta :D