Kannattele minua

Runoilija Chatina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuska vaan rikkoo ihmistä sisältä. You're still living in my broken heart's pieces.
 

Juuri nyt en muuta kaipaa,
Vahvan otteesi vai tahdon.

Saisin olla heikko,
Tukeutua sinuun, luottaa,
vain pienen hetken, jos voisit kantaa minua?

Saisin kohdata maailman sinun sylistäsi,
Niin kovasti sitä nyt tahdon!

Voisin piiloutua vahvuuteesi, edes pienen hetken verran.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot