Synkkä aforismi

Runoilija Circles of confusion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2005
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 16:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verkon solmuihin piiloutuja. Salaan myös ikäni. Kiitos kun jaksatte antaa palutetta näistä, arvostan sitä paljon (vaikka en osaakaan vastata teille: olen aika pahasti erakoitunut nykyisin). Morsiameni poistui tästä elämästä omalla päätöksellään 22.05.-15 ja olen siksi omassa elämässäni nyt täysin eksyksissä. Hänellä oli jatkuvia kovia kipuja, joihin hoidolla ei saatu riittävää apua, ja ymmärrän kyllä hänen ratkaisunsa perusteet.
 

Käyttäjän kaikki runot