Syksy

Runoilija jentet97

Jäähileet peittävät maan
ruoho kimmeltää aamuauringossa
ruska on vallannut puut

On syksy
lehtiä maassa
pakkasta ilmassa
yöt mustia kuin mustikka

Mutta tämä kaikki
on niin kaunista

Ruska tuo iloa
miinus asteet raikkauden
ja pimeys saa kuun loistamaan.
oletus

Kommentit


Positiivinen, kaunis runo...ja syksy on kaunista ja muutenkin ihan ok, talvi taas saisi pysyä pakkasineen pois :D
 
Ihana runo - rakastan !
Hieno tunnelma, ihan kuin olisi paikalla. Eläviä mielikuvia, jäi mieleen etenkin mustikan pimeät yöt. Kiitos :)
Kiitos~
Kohta on jälleen ruskan aika, aivan kuin siinä olisi erikoinen taika.
Niinpä, kiitos kommentista!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut