Ei ole kotia

Runoilija marzi90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menetin yöuneni ajatusten raunioilla,
kuljin paljain jaloin kranaattien polkemaa tietä.
Mietin tahdonko edes löytää kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa ja vaikuttavaa kuvausta

Hieno runo.

Puhuttelee jo parilla rivillä, osaisinpa itsekin pitää runoni yhtä ytimekkäinä.
Ajatuksia herättävä.
(kiitos)

Vahvaa ja vaikuttavaa kuvausta

Hieno runo.

Puhuttelee jo parilla rivillä, osaisinpa itsekin pitää runoni yhtä ytimekkäinä.
Ajatuksia herättävä.
(kiitos)

 

Käyttäjän kaikki runot