mä oon hetken sun huulilla,
palan savuna ilmaan
pikkuhiljaa
ehkä kello on jo liikaa
ja on muutenkin
liian myöhäistä
miettiä kuinka se olisi
voinut päättyä
joten antaa olla
sä et estele,
sä annat mun mennä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runossa on vahvaa tunnetta.
kuumottavaa. sujuvasti kulkeva, vahva runo. pidän tästä.
mielenkiintoisesti kirjoitat:)
hieno,seisauttava... Hieno!
Alkuun viekoittelee ja sitten lopulta sysää sivuun. Erikoinen runo. :)