Hiljaisuuden raskas peitto
harteillani, silmilläni
häivyttäen näkyvistä sinut
hänet
jopa minut
Yön synkkinä tunteina
yksin, revittynä
lipuen synkillä aalloilla
pois, kauemmas
sinä, hän, minä
Vieraiden kasvojen sekamelska.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kaunis.. :)
Tässäpä on tunnelma kohillaan! Aivan mahtava runo!
Runo, joka on eheä ja
hieno kokonaisuus!