Valvon miettien yönä jokaisena,
mikä meni vikaan rakkaudessa.
Elin hetken unessa onnellisena,
yllätäen minä olin ihan palasina.
Ei kyyneleitä enää jäljellä yhtään,
vuotaneet on surusilmät tyhjään.
Syyllistän itseäni yhä enemmän,
kaipaan niin että hajoan tähän.
Silmät jos sulkea yritän minä,
täytyy taas kulkea surun tietä.
Pimeydes loistaa kaksi tähteä,
Ne ovat mun surullisia silmiä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi