Kuutamoa katsoin,
sinä mieles valvoin.
Onnen hetken koin,
ilon saada näin voin.
Kuin nautinnon tavoin,
sillä vartaloasi ihanoin.
Taikuuden hetken koin,
antaa enemmänkin voin.
Liidit kevyesti perhosen tavoin,
saavuit aurinkoon nautinnon tavoin.
Näin aina onnellinen olla voin,
silmiäsi syvään hetken pitkän katsoin.
Tavoitin sielusi hellin sanoin,
tunteella sisääsi nautintoa annoin.
Rakkauden hedelmää isoa kannoin,
siitä hetkeksi suuren osan sinulle jaoin.
siitä hetkeksi suuren osan sinulle jaoin.
Sen kukkaan uuteen sain,
hymy huulillani on yhä vain.
Mä kaiken sen ilon nähdä sain,
olit nainen hetken mun ihanain.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi