Harhakuva

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen miehen edessäni

Hän ojentaa kättään minua kohti
Hän silittää poskeani

Mutta

En tunne sitä

En tunne mitään

Kylmä ilma kulkee vartaloni läpi

Huudan, mutta mies on kuin ei näkisi minua

Putoan polvilleni

Herään
Tajuan sen olleen taas vain unta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeutta ja niin satuttavaa...
samanlaisia harhoja itsekin elän
tällä hetkellä.

hieno

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot