Valtava tyhjyys täyteyttä täynnä. Värikylläinen, valoa säkenöivä yö. Ja me sokein silmin kiroamme pimeää.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.12.2019 2:24 Star Pimeys antaa tilaa mielikuvitukselle ja jos jonkinlaiselle huvitukselle <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.12.2019 10:26 Milele Herättelee tämä hyvällä tavalla tähän päivään. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.12.2019 9:00 Kuurankukka Hieno! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut