Hänestä

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
367
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 16.9.2024 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Selkäsi ääriviivat
piirtyvät lakanaan 
kosteina, kaartuvina viivoina 

Kun lasken suudelman jalkaterälle 

Puna yhtyy punaan
lämmin, sykähtelevä
kolkutus porttejasi vasten
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kirjoitettu, elämässä on paljon ihaniakin hetkiä.
Rakkauden teot ovat kauniita kuten runosi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot