Haureus

Runoilija VilleTapani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007
Viimeksi paikalla: 25.11.2019 18:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1984

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää ja kummastuttaa tätäkin kulkijaa.
 

Mieleni niin hauras
haureutta hamuaa.

Koska lihani valtaa sama?

Kuinka pitkään se vie?
Ajatukset teoiksi.

Minulla ne eivät koskaan tavoita.

Rakastaminen ilman rakkautta
on vain haureutta.

siihen en pysty.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot