kotipuuni oksat piirtyvät siniseen
enkä tunne läpätyksiä, kosteita silmiä,
tunnetta jolle en löydä sanaa
hissi käy ja autot ja valot ja kadulla ihmiset
keskityn niihin
haluan unohtaa jokaisen ilmeesi ja eleesi
vaikka olen kuullut kaikki ne tarinat
en olisi kuvitellut sen todella olevan tällaista
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi