Lupauksia..

Runoilija Evil89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaiken oon tehny, mitään en myönnä..." Uskokaa itseenne ja antakaa palaa täysillä, älkääkä antako minkään lannistaa kulkuanne!!!
 

Lupaat pitää yhteyttä..
Lupaat soittaa..
Lupaat, että näkisimme vielä uudelleen..
Luulen silti, että sinun lupauksesi ovat turhia?
Ovatko?
Niin paljon kauniita sanoja,
sanoja, jotka merkitsevät niin paljon minulle..
Niin paljon ihania lupaksia,
lupauksia jotka ovat minulle tärkeitä..
Miksi et kuitenkaan pidä niitä?
Et, vaikka lupasitkin..
Lupasitko sitten turhaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot