Näin sinut taas kerran
tunsin sinua vain sen verran.
Perääni et jäisi katsomaan
vain lähtisit pois juoksemaan.
Mietin rakastitko minua koskaan?
Olinko pelkkä kaiku jossain kaukana?
Pidit minua pilkkana!
Selite:
nämä kaikki ei lue putkeen tässä jokuvaan mättää eikä saa lauseita järjestettyä :(
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää on ihana runo :)
Tuttua myös omasta elämästäni :(