Ilta kuin puhteenaan ajallaan koittaa
Valo on lopussa, hämärä voittaa
Varjoni venyy ja pitkällään kuolee
Yönselkä värit pois luonnolta vuolee
Pettää voi elämä, kuolema tuskin
Mullissa vähissä on kusetuskin
Syytä on sinussa, tiesin sen toki
Tunteesi julmina järkeni koki
Syitäsi tutkimaan nöyrtyä aloin
Oivalsin paljon ja karrelle paloin
Pääni sai vihdoinkin viisaita kokea
Temperamentille ollut oon sokea
Sanat ja teot on viestejä, joita
en enää paljaina tulkita koita
Sanat, mun omani, niitä on vähän
muutaman puuttuneen lisäilen tähän
Soitin sua hyvin - vaan puoliksi pieleen
Sanoitin laiskasti hellyyden kieleen
Itsestäänselvyyttä voinut en hokea
tyhmä kun olin, sait sinä sen kokea
Palaisin halusta sadasti kertoa,
kuinka en löydä sun varrelle vertoa
Aina voin silmiisi kauneimpiin vajota
jos minut korjaat, ei mikään mua hajota
Kiusalla elänen vanhaksi asti
Kanssasi tekisin sen mieluisasti
Palataan nuoriksi, muistellaan aikaa
Salaa sua rakastan taas parastaikaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit