epäonni

Runoilija Karuselli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Edelleen vuoden vaihduttua kaikki on romuna
ja samaan aikaan mieleen tulee ajatus
"Teinkö mä ikinä mitään oikein?"

En osaa edes pyytää enempää aikaa
ja huomenna itken olkaasi vasten ja vakuutan sulle
kaikki on huonommin kuin ikinä halusin sen olevan

Tällä kertaa jopa kympin arvoiset tytöt tietävät liikaa
ei edes tarviste puhua totta,kun kaikki paistaa läpi
voin jo tuntea kuinka sä naurat lopputekstien aikana

Selite: 
"one of the questions on the road is do I ever find a way home"
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot