Lentosuukko

Runoilija dreamergirl77

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pöytälaatikon täyttäjä..=)
 

sinä..mistä siihen ilmestyit?
niin komeana..jokunen metri
matkaa välillämme.
lähetit lentosuukon..

..niin.. (minulle)??
katsoen taakseni hämillään,
en ketään muuta siellä nää..
..toivoen..
osuihan se minuun...osuihan?
joka ilta jään odottamaan, ehkä
huomena sut nähdä taas saan
<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan herkkää.

Valloittavan herkkää.

 

Käyttäjän kaikki runot