Paha.
Eihän tuota oikeastaan ihan loppuun asti kannata vetää
tuota koukeroa. Vähemmällä vaivalla pääsee, ja
samanveroiseen lopputulokseen päätyy, kun vähän
jättää lopusta laittamatta.
Puha.
Keskeneräinenhän tuo toinen oikeastaan on, eikö vain?
Vähän niin kuin puutteellisen näköinen.
Pikkuisen lisää siihen voisi laittaa, pienen koukun vielä.
Pyha.
Jotenkin se on vielä sen näköinen kuin kaipaisi jotain,
jotain pientä vielä. Eikö tuonne loppuun jotain tunnu
kuuluvan sentään? Ei sieltä paljoa puutu, mutta vähän,
parin pisteen verran kuitenkin. Laitetaan nyt nekin vielä,
niin saadaan valmista ja kaunista.
Pyhä.
(Noin, eikös se nyt ole nätti?)
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi