Hämärät talvi-illat sydänjuurissa
vastaantulevien kaistalla vaitonaista
tuulimylly tiennäyttäjänä, hiljakseen rapistuu
Kaiken yläpuolelta katsottuna
kylä nukkuu iki-untaan,
vielä yhdessä ikkunassa
minulle viimeinen viestintuoja.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Harmi vain, että kaupungit vetävät,
meluisiin ja ehkäpä jopa "vaaroja" oleviin.
Mukava palata muistoihin, sanoo pikkukaupungin asukki ;)