Valvon tään yön

Runoilija Katja Armoakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka tyhjä sielu ihmisen
Voi olla jälkeen rakkauden
Kun on ammennettu viimeinen
Litra näiden tunteiden
Kuinka voisin yksin nukahtaa
Kun ilman sua en unta saa
Vain kauniit muistot mieleen jää
Ne ei voi tänään lämmittää

Valvooko kanssain kukaan muu
Kuin taivaan yksinäinen kuu
Sen öisiin juhliin
Meidän kaipuu kietoutuu
Sen silmistä jo kyyneleet
On kauan sitten kuivuneet
Se tyytyy yksin kiertämään
Mä ohjaan omaa näytelmää

Valvon tään yön
Sinun huuliesi paino huulillain
Valvon tään yön
Sinun sormiesi viivat niskallain
Valvon tään yön
Kun kylmää rintaa sydän yksinäinen lyö
Valvon tään yön

Sun puolees yökin kumartaa
Vaihtaa valkoisempaan
Ja hiljaa hunnun taakse
Katseensa salaa
Jos aamuun kaipauksen
Hylkään niin aavistan sen
Kun jättää valo viimeinen
Yön valvon nukahda en

En enää sydäntäni määrää
On aivan turha selittää
Tätä rakkauteni määrää
Se minua määrää
En elä minussa enää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot