Koulukiusaus

Runoilija Karza20

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletteko koskaan miettinyt, että minullakin on tunteet,
olettko koskaan miettineet ettei tämä maailma ole teidän,
se on minun , mutta se vihaa minua.. tekee minusta
kuningattaren, verisellä taustalla.
viimeyön pahaolo valuu punaisena kylpyhuoneen lattialaatoille
ja taas minä itken, miksi itken vuoksenne..?
koska olen vahva, kaikki voimani pelottaa minua.
minut on tuomittu elämään ikuisesti tässä pienessä rautaisessa
häkissä jossa kaikki hyvä, muuttuu pahaksi, kaikki oikea
muuttuu vääräksi, olen ikuisesti sanojenne vanki.>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Inhoan kaikenlaista kiusaamista.Koskettavaa tekstiä.

koskettaa, olen ehdottomasti koulukiusaamista vastaan. Tämä runo kuvaa varmasti monen ihmisen tunteita.

 

Käyttäjän kaikki runot