My head exploding

Runoilija Hinkutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2005
Viimeksi paikalla: 11.12.2017 20:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Human feelings after all

Se mikä multa puuttui, 
se olit sinä.
 

HUOMIO! OBS! ATTENTION!

Älä rakasta!

Haluan juosta moottoritiellä
silmät sidottuina
vielä kun asfaltti on musta ja kuuma

Aamuyön raskaina tunteina
minä vielä muistan miltä ihosi tuoksui,
muistan kuinka suutelit minua rautatiellä,
kunnes kirkas neste pyyhkii sinut pois
nähdään, kulta, taas seuraavana yönä

I flirt with suicide

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka ihana tääki taas<3

Dramaattinen runo!
 

Käyttäjän kaikki runot