ei se mene niin
kuin Kaija Koon laulussa
jos mua ei ois ollut
maailma ei muuttuisi mitenkään
eikä kukaan olisi keksinyt mua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
Sivut